Nettside: Matematikkhjelperen

Forord

Matematikkhjelperen består av Hanan Abdelrahman og hun underviser i realfag og fransk. Hun ønsker ikke bare å lære bort matematikk, men å inspirere elevene til å lære matematikk også på egenhånd. Hun har fått mangfoldige positive tilbakemeldinger på kort tid, og jeg ønsker hun lykke til videre!

Prosess

Fokusområder: Jeg ønsket å gjøre nettsiden så enkel og funksjonell som mulig. Alt på nettsiden kan redigeres via kontrollpanelet i WordPress. Jeg ville også prøve flate farger istedenfor gradients osv. slik som Google og Windows 8 gjør. Nettsiden er dessuten laget med en fluid grid som gjør den lekker på både større og mindre skjermer.

Logo: Logoen kan brukes som et akronym (MH) og for seg selv. Slik passer den hvor som helst. Den skal forestille en kvadratrot.

WordPress Opplæring: I sammenheng med denne nettsiden laget jeg en WordPress opplæringsserie på YouTube. Den er på engelsk fordi det blir så snevert å lage den på norsk, men den skal være veldig enkel å forstå. Videoene er delt opp i forskjellige seksjoner, slik at f. eks en video tar for seg sider og en annen innlegg.

Forsiden på nettsiden