TreningForTravle.no

Forord

TreningForTravle.no er en nettside som tilbyr treningsartikler, forum, et sosialt nettverk, opprettelse av grupper osv. og skal kort og enkelt hjelpe folk til å komme i form. Dette er et prosjekt jeg har jobbet med på egenhånd, og som du sikkert vet er jeg «litt» i overkant interessert i trening.

Prosess

Jeg tenkte som så at en blogg ikke ville duge når det er så mange andre blogger der ute. Noe nytt måtte lages. Dermed startet jeg med idémyldring. Deretter designet jeg alt i Photoshop og brukte et program som heter Slicy. Slicy eksporterer «layers» hver gang du oppdaterer PSD filen, og du kan også be den eksportere «shapes» som retina bilder (dobbel størrelse). Deretter var det bare å pøse på med WordPress.

Etterhvert som jeg implementerte designet i WordPress dukket det stadig opp nye ideer. Blant annet det å bruke «BuddyPress» og «bbPress» slik at nettsiden kunne bli brukt som en sosial plattform, og gamification (PBL) for å engasjere brukerne mer. Dette var også første gangen jeg fikk bruk for en «offCanvas» meny som du vil se på mobilversjonen.

treningfortravle.no forsiden